La llibreria la Moixeranga rep el «Premi a la trajectòria d’una llibreria 2019» de la Generalitat Valenciana

La llibreria la Moixeranga ha rebut aquest matí el «Premi a la trajectòria d’una llibreria 2019», de la mà de Vicent Marzà, conseller d’Educació, Cultura i Esport. El premi, atorgat dins del marc del Dia del Llibre Valencià, valora tota la trajectòria cultural de la Moixeranga, que va obrir les seues portes fa més de 40 anys a Paiporta i que ha estat considerada com una de les llibreries de referència del nostre país.

En l’acte commemoratiu, el conseller Marzà ha estat acompanyat de la secretaria autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, i la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga. Tots tres han agraït la tasca que es fa des de les llibreries valencianes pel que fa, sobretot, a la promoció del llibre i la lectura en general i el llibre en valencià en particular. Marzà ha afegit que «els guardons que s’atorguen des de la Generalitat són importants per a visibilitzar i promocionar la literatura que es fa a casa nostra».

A banda del «Premi a la trajectòria d’una llibreria» atorgat a la Moixeranga, la llibreria Detroit Llibres d’Alcoi ha rebut el «Premi a la llibreria més innovadora». Pel que fa als llibres, trobem el «Premi al llibre millor editat» ha sigut per a Electroshock. Edición integral(Barlin project), Germans (Editorial Bromera) i Al país de l’olivera (Sembra Llibres) han rebut el «Premi al llibre millor il·lustrat» i el «Premi al còmic millor editat» ha sigut per a Panteras Negras(Desfiladero Ediciones). A més, el «Premi al llibre infantil millor editat» ha sigut per a Abecedario en verso del ratón diverso(Malian Editora) i Por o fugirem(Andana Editorial) ha rebut el «Premi al llibre juvenil millor editat».

Feu un comentari