LA LLIBRERIA

La Llibreria la Moixeranga va obrir les seues portes fa més de 40 anys, al setembre de 1978. Està situada a la Plaça l’Església de Sant Jordi de Paiporta (València). És una llibreria general, tot i que té un ampli fons infantil. A banda de la venda de llibres, participa en moltes campanyes que s’impulsen en favor del llibre. Participa activament en les Trobades d’Escoles en Valencià i en fires del llibre i iniciatives de foment del valencià a nivell local. És més, organitza presentacions en la llibreria física i col·labora en biblioteques públiques dels pobles del voltant, amb l’organització de presentacions de llibres. Té una tradició de col·laboració en les escoles de la població i de poblacions properes per organitzar activitats al voltant de la lectura i, especialment, de la lectura del llibre en valencià.

Forma part, des de la seua creació, del Gremi de Llibrers de València. També, des de la seua creació, ha participat en la Fira del Llibre de València, un important esdeveniment per a potenciar la lectura i el llibre de les editorials valencianes. A més, és una de les llibreries participants en l’organització de la Plaça del Llibre de València.

Vine a descobrir la llibreria la Moixeranga!

LES LLIBRETERES

Les llibreteres de la Moixeranga són Gloria i Eva

Gloria Mañas

Llibretera

Al front de la llibreria està, des dels seus inicis, la llibretera Gloria Mañas Jorge. En la seua trajectòria, s’ha destacat sempre per impulsar la lectura i el sector de les llibreries. Ha sigut, durant 25 anys, presidenta del Gremi de Llibrers de València i durant 20 anys també fou la directora de la Fira del Llibre de València. També ha estat membre de diferents comissions de consell del llibre durant diversos anys, i és membre actiu del patronat de la Fundació pel Llibre i la Lectura.

Eva Vázquez

Llibretera

Des de l’any 2000, la llibreria compta també amb Eva Vázquez García com a llibretera. A més, és l’encarregada de l’àrea de comunicació amb els clients i de les campanyes de promoció de la llibreria. És també l’encarregada de les xarxes socials de la llibreria.

SERVEIS

40 anys en el món dels llibres

La llibreria la Moixeranga té més de 40 anys d'experiència en el sector

Atenció personalitzada

Ajuda per a trobar el llibre que més s'adapta a les teues necessitats

Tallers i activitats per a totes les edats

Foment lector i animació lectora per a tot tipus de públic