Sentim les Llibreries, l’amic invisible literari, obri el termini d’inscripció de la seua quarta edició

  • Fins al 26 de febrer, les persones participants podran inscriure’s a través del formulari web, especificant els seus gustos literaris sota un pseudònim

  • La iniciativa de la Fundació FULL registra xifres rècord en nombre de llibreries participants, amb un total de 85 en tot el territori valencià

   A qui creus que li has tocat? Ja tens decidit quin llibre regalar? Com t’imagines al teu amic, o amiga invisible? Preguntes que es repeteixen any rere anys en un projecte de foment lector consolidat, que es presenta com a prescriptor de llibres, incentiva la lectura i posa de relleu el paper de les llibreries locals.

   Sentim les Llibreries és una iniciativa impulsada per FULL, Fundació pel Llibre i la Lectura, basada a regalar un llibre a una persona desconeguda comprant-ho en una llibreria de proximitat, i, alhora, rebre un títol d’un “amic/amiga” sota pseudònim. Tot atenent als gustos de les dues parts, detallats prèviament a la inscripció.

   Una experiència inspirada en el joc popular de l’amic invisible que va començar el seu recorregut en 2020, en ple context pandèmic, i que, després de tres edicions, afronta ara una nova temporada amb xifres rècord: enguany han sigut 85 les llibreries pertanyents al territori valencià inscrites al projecte, 15 més que l’anterior edició.

   Andrea Oliva signa la imatge del passatemps cultural en el qual els mateixos participants generen l’intercanvi de lectura entre persones desconegudes, però unides per la passió lectora. A més a més, el projecte incentiva la compra local, enforteix la xarxa veïnal i reivindica la figura del llibreter i llibretera com aquelles persones que guarden a la seua memòria tot un patrimoni que no es troba a cap plataforma de venda online.

  Per a participar s’ha d’entrar en www.sentimlesllibreries.com i omplir el formulari seguint les instruccions. El període per a inscriure’s finalitza el 26 de febrer.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram

Feu un comentari